Eieren van kwartels met uitloop

Het welzijn van onze kwartels betekent veel voor ons. Daarom komen onze kwarteleitjes uitsluitend uit stallen met uitloop. Hiervoor ontwikkelden we een soortspecifieke box waarin de kwartels vrij kunnen rondlopen. Voor een optimale gezondheid zijn de stallen tochtvrij en voorzien van strooisel voor krabben en zandbaden. Onze kwarteleieren zijn gecertificeerd voor uitloop en worden regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijk instituut.

Kwartels met uitloop

Het welzijn van onze kwartels vinden we belangrijk. Daarom werken we uitsluitend samen met kwartelbedrijven met kwartels met uitloop. De dieren kunnen vrij rondlopen in een speciaal ontwikkelde box. De stallen zijn tochtvrij en voorzien van strooisel waarin de kwartels zich kunnen krabben en zandbaden.

Rijk aan vitamines en mineralen

Onze kwarteleieren met uitloop zijn extra rijk aan vitamines en mineralen. U kunt daarom rekenen op een efficiënt proces van boer naar klant. Een kwartel legt het ei niet in een nest, maar van nature op de grond. Het vlies van een kwartelei is ook veel sterker dan van een kippenei.

Afdeling Verkoop

Vragen over onze eieren?
Neem dan contact op met afdeling Verkoop.

Scharreleieren

Scharreleieren in de kwaliteit die u nodig heeft. Onze kippen lopen vrij rond in de stal met veel daglicht. Overdag scharrelen ze in de wintertuin.

Meer informatie

Vrije-uitloop eieren

Vrije-uitloopeieren voor retail en industrie. Kippen lopen vrij rond en kunnen naar buiten. Hierdoor vertonen ze hun natuurlijke gedrag.

Meer informatie

Biologische eieren

Al onze kippen worden gehouden volgens de diervriendelijkheidsrichtlijnen. Ze hebben veel binnenruimte en overdag kunnen ze vrij buiten lopen.

Meer informatie

Kwartel eieren met uitloop

Kwarteleieren voor de retail, mét ons eigen KAW-kwaliteitsstempel. Onze kwartels leven dus in goede omstandigheden.

Meer informatie

Gekleurde eieren

Onze gekleurde gekookte eieren zijn leuk voor Pasen! En voor alle andere dagen van het jaar dat er iets te vieren valt. We leveren de feesteieren in diverse kleuren en in een feestelijk, transparant doosje.

Meer informatie

Soorten eieren

Een ei is puur natuur, zit boordevol voedingsstoffen en heeft een laagcalorisch gehalte. En een ei is gewoon ook heel smakelijk.