Betrouwbaar

We zijn een betrouwbare partner voor legpluimveehouders en afnemers. We houden ons aan afspraken en leveren kwaliteit. Processen zijn geborgd.

Loyaal

Als afnemer en legpluimveebedrijf kunt u vertrouwen op onze loyaliteit en onze inzet. We helpen waar nodig en voelen ons verantwoordelijk.

Ondernemend

We zijn ondernemend en houden van hard en doelgericht werken. We nemen het initiatief en weloverwogen beslissingen.

Vooruitstrevend

De markt verandert continu, wij veranderen mee. Op basis van data houden we de ontwikkelingen in de markt in de gaten. Daar spelen we tijdig op in.

No Nonsense

Wij zijn een no-nonsense onderneming, eerlijk en open naar iedereen. We werken aan relaties op basis van gelijkwaardigheid.

Ons succesrecept: we doen het sámen

Achter ons succes schuilt een eigen recept. Met als belangrijkste ingrediënt: de samenwerking met onze legpluimveehouders. Met eigen legpluimveehouders in Nederland en Duitsland kunnen we elke vraag van elke retail- of industrie klant aan. We ondersteunen de pluimveehouders van A tot Z. Zodat zij zich volledig kunnen richten op hun passie: de kip. Diergezondheid staat voorop, want een gezonde kip legt een ei dat van nature beter is.

Better by Nature Graan bundel

Better by nature

Kwetters is één van de grootste leveranciers van eieren in Europa. Met drie pakstations – in Veen, Ede en Sülzetal (D) – en circa 300 medewerkers controleren we het volledige proces. Van productie tot levering aan onze afnemers: retailorganisaties en de ei-verwerkende industrie in Nederland, Duitsland en België. Zo voegen we waarde toe en kunnen afnemers rekenen op een kwalitatief goed en betrouwbaar product. Kortom, op eieren die van nature beter zijn.

Leverancier van eieren met focus op kwaliteit en innovatie

Met aandacht voor partnerschap, kwaliteit, innovatie en onze zorg voor de kippen, maken we onze ambitie waar. Alle schakels in de keten werken goed en efficiënt met elkaar samen: van voerproducent tot afnemer. Zo voegen we samen waarde toe en leveren we eieren die van nature beter zijn.

Kippie

Hardeman Egg Group

Kwetters maakt onderdeel uit van de Hardeman Egg Group. Dit bedrijf beheert de totale productieketen: van kuiken tot en met ei-verwerking. Onder de Hardeman Egg Group vallen pakstations en transport (Kwetters), eigen pluimveebedrijven in Nederland en Duitsland en het ei-verwerkingsbedrijf Adriaan Goede. Als meest betrouwbare leverancier spelen wij maximaal flexibel in op elke vraag naar kwaliteit eieren.

Kwetters

Vragen over Kwetters?
Neem dan contact op met ons.