Overdekte stal met zitstokken en nesthokken

Onze vrije-uitloopkippen lopen rond in een overdekte stal, met vrije uitloop naar buiten. De stal heeft veel inval van natuurlijk daglicht. Ze slapen hier op zitstokken, zoals ze van nature ook doen. De kippen leggen hun eieren in alle rust in nesthokken. In de scharrelruimte ligt strooisel. De kippen kunnen hier naar hartenlust scharrelen.

Vrije uitloop met schuilplaatsen

Overdag kunnen de hennen vrij buiten lopen in een omheind stuk land. Kippen zijn van nature prooidieren. Daarom heeft de uitloop ook schuilplaatsen. De uitloop biedt de kippen een stimulerende en toch veilige omgeving. Hier kunnen ze hun natuurlijke gedrag vertonen.

Afdeling Verkoop

Vragen over onze eieren?
Neem dan contact op met afdeling Verkoop.

Gekleurde eieren

Onze gekleurde gekookte eieren zijn leuk voor Pasen! En voor alle andere dagen van het jaar dat er iets te vieren valt. We leveren de feesteieren in diverse kleuren en in een feestelijk, transparant doosje.

Meer informatie

Biologische eieren

Al onze kippen worden gehouden volgens de diervriendelijkheidsrichtlijnen. Ze hebben veel binnenruimte en overdag kunnen ze vrij buiten lopen.

Meer informatie

Vrije-uitloop eieren

Vrije-uitloopeieren voor retail en industrie. Kippen lopen vrij rond en kunnen naar buiten. Hierdoor vertonen ze hun natuurlijke gedrag.

Meer informatie

Scharreleieren

Scharreleieren in de kwaliteit die u nodig heeft. Onze kippen lopen vrij rond in de stal met veel daglicht. Overdag scharrelen ze in de wintertuin.

Meer informatie

Soorten eieren

Een ei is puur natuur, zit boordevol voedingsstoffen en heeft een laagcalorisch gehalte. En een ei is gewoon ook heel smakelijk.