Verzamelen

Meerdere keren per week verzamelen we de eieren bij onze contractboeren én bij onze eigen pluimveebedrijven. Het gaat om bedrijven in Nederland, Duitsland en België.

Lees meer

Ei Controle

Elk ei dat we verkopen, ondergaat een kritische ei-controle in één van onze pakstations. Dit verzekert u van een goed, gezond en veilig ei.

Lees meer

Sorteren

Het sorteren van de eieren is een zorgvuldige klus. In onze pakstations werken we met geavanceerde machines voor de diverse stromen.

Lees meer

Verpakken

Nadat elk ei is beoordeeld op kwaliteit en gewicht, verpakken we de eieren. Ook dit is een geautomatiseerd proces in onze pakstations.

Lees meer

Transport

Binnen 24 tot 48 uur gaan de eieren op transport vanuit onze pakstations. We werken met eigen chauffeurs en met transporteurs in Nederland en Duitsland.

Lees meer

Afdeling productie

Vragen over het productieproces bij Kwetters? Neem dan contact op met ons.

verzamelen

Twee keer per week verzamelen we de eieren bij onze contractboeren én bij onze eigen pluimveebedrijven. Het gaat om bedrijven in Nederland, Duitsland en België.

ei-controle

Elk ei dat we verkopen, ondergaat een kritische ei-controle in één van onze pakstations. Daarna worden de eieren zorgvuldig gesorteerd in onze pakstations voor de diverse stromen.

verpakken

Nadat elk ei is beoordeeld op kwaliteit en gewicht, verpakken we de eieren. Ook dit is een geautomatiseerd proces. We streven naar verpakkingen die 100% zijn geproduceerd van gerecycled materiaal.

transport

Binnen 24 tot 48 uur gaan de eieren op transport. We hebben eigen chauffeurs én we werken samen met transporteurs in Nederland en Duitsland.

De kracht van onze pakstations

We hebben drie pakstations: in Veen (gemeente Altena in Noord-Brabant), Ede en Sülzetal (Duitsland).

Van hieruit gaan wekelijks circa 30 miljoen eieren naar onze afnemers. In elk pakstation werken we met de meest geavanceerde sorteermachines op de markt.