Veen

Barneveld

Ede

Sülzetal

Pakstations

We hebben pakstations: in Nederland en Duitsland. Van hieruit gaan wekelijks circa 30 miljoen eieren naar onze afnemers. In elk pakstation werken we met de meest geavanceerde sorteermachines op de markt. Hiermee leiden we elk ei in goede banen. Ook het verpakken is een volledig geautomatiseerd proces in onze pakstations. We leveren de eieren in de verpakking die u nodig heeft: in doosjes of trays.

Breed actief in de keten

Als meest betrouwbare leverancier spelen wij maximaal flexibel in op elke vraag naar kwaliteit eieren. Onze ambitie om breed in de keten actief te zijn. Om nog meer activiteiten aan ons bedrijf toe te voegen. En samenwerkingen te sluiten met pluimveehouders. Hardeman Egg Group wil de afnemer verzekeren van een betrouwbaar product.

Door eigen opfok, legpluimveebedrijven, pakstations en eierverwerking levert de Hardeman Egg Group in allerlei vormen een betrouwbaar voedingsmiddel. Samen verzekeren we consumenten van een eerlijk, gezond en duurzaam ei. Of het nu gaat om een eitje om de dag te breken of als ingrediënt voor een cake.

   Kwetters
   Hardeman Egg Group
   Adriaan Goede

Transport door lokale transporteurs

Voor het ophalen van de eieren werken we met eigen chauffeurs en eigen ophaalwagens. Het transport vanaf ons pakstation naar uw locatie gebeurt door transporteurs waarmee we nauw samenwerken.

Kwetters Trailer
Pluimveehouder Kwetters

Pluimveehouders

Achter onze diervriendelijke eieren van hoge kwaliteit schuilt een eigen recept. Het voornaamste ingrediënt van dat recept zijn onze eigen legpluimveebedrijven in Nederland en Duitsland. We verzorgen zo een vaste aanvoer van kwaliteit eieren die voldoen aan kwaliteitskeurmerken zoals KAT en Beter Leven. Ook verzamelen we via onze legpluimveebedrijven belangrijke data over het houden van legpluimvee.

Data

Op basis van deze data ontzorgen en begeleiden we onze legpluimveebedrijven én lokale pluimveehouders van A tot Z. Wij geven hen persoonlijk advies over diervoeding, diervriendelijke keurmerken, kwaliteitsproeven en wet- en regelgeving. Zo kunnen zij zich volledig toeleggen op hun passie: de kippen en hun eieren. Want een gezonde kip legt een gouden ei.

Adriaan Goede B.V.

Adriaan Goede B.V. (anno 1895) is één van de oudste eiproductenbedrijven ter wereld. Het bedrijf is specialist in het produceren en leveren van gedroogde eiproducten. Sinds 2013 is onze productie er ook op ingericht om vloeibare eiproducten te produceren. De circa 40 medewerkers verwerken dagelijks meer dan 2 miljoen eieren tot hoogwaardige eiproducten in alle soorten en maten.

Kwetters

Vragen over Kwetters?
Neem dan contact op met ons.