Kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid

Op basis van de klantvraag gaan we de boer op voor inkoop van eieren. We kopen efficiënt in, met als uitgangspunten: kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid. In nauwe samenwerking met onze zorgvuldig geselecteerde legpluimveehouders werken we toe naar de juiste kwaliteit van de eieren waar de klant om vraagt.

Better by Nature Graan bundel

Eier-inkoop bij meer dan 150 legpluimveehouders


We werken met meer dan 150 legpluimveehouders in Nederland, België en Duitsland. Met sommige werken we al 40 jaar samen. Kwetters is een dynamisch bedrijf dat continu werkt aan productontwikkeling. We komen daarom graag in contact met pluimveehouders die net als wij gaan voor innovatie, kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid.

Marktontwikkelingen

Op basis van actuele data houden we de marktontwikkelingen in de gaten. Zo voorspellen we zo nauwkeurig mogelijk wat de komende jaren de marktvraag wordt. Dit geeft ons de kans om zo goed mogelijk in te spelen op deze veranderingen. Dit doen we door keuzes te maken in ons productassortiment én door het tijdig selecteren van nieuwe pluimveehouders. Zo blijven we voorop lopen. Samen met de pluimveehouders kunnen we blijven voldoen aan de klantvraag.

Diervriendelijk

Kwetters is van nature nauw betrokken bij het thema diervriendelijkheid. Denk aan nieuwe technologieën en ontwikkelingen, ter verbetering van het welzijn van de kippen. We informeren en adviseren legpluimveehouders en ondersteunen hen. Verder investeren we in biologische legpluimveebedrijven. Het Beter Leven Keurmerk en het tierschutz-label (D) tonen hoe diervriendelijk onze eieren zijn geproduceerd. Het welzijn van de kip staat centraal.

Wij doen elke dag ons best om een goed product te produceren daarom vinden wij het belangrijk om een betrouwbare en stabiele afnemer te hebben. Kwetters is dit al jaren lang.
Pluimveebedrijf Martin Dekker
Geesteren

Samenwerking met voerleveranciers

Samenwerking met andere partijen in de keten is voor Kwetters heel belangrijk. We hebben intensief contact met de diervoederleveranciers van de pluimveebedrijven. Het voer van onze kippen heeft veel invloed op de kwaliteit en veiligheid van ons voedsel. Continue uitwisseling van kennis en gegevens is daarom belangrijk. Ook zoeken we samen met voerleveranciers continue naar resultaatverbetering bij onze dieren, productinnovatie en optimalisatie van productieprocessen.

Afdeling Inkoop

Vragen over het inkoopproces bij Kwetters?
Neem dan contact op met ons.