Diervriendelijk en milieubewust

De vraag naar diervriendelijke en duurzame producten blijft de komende jaren toenemen. Retailers en voedselproducenten vragen daar in toenemende mate naar. Kwetters levert diervriendelijke en duurzame producten conform uw eisen en met de juiste keurmerken.

Zelfs de eierschaal wordt verwerkt

Niet alle eieren zijn geschikt om als tafel-ei te verkopen. Deze eieren vinden afzet bij eierverwerkers. Zij breken de eieren en scheiden het eigeel en eiwit. Deze producten leveren ze aan producenten van levensmiddelen of shampoo. Eieren die niet geschikt zijn voor de ei-verwerkende industrie, leveren we aan bedrijven die zelfs van de eierschaal een nuttige toevoeging aan diervoeding maken. Zo worden alle reststromen van onze productie gebruikt. Niets van het ei wordt dus verspild.

Eier-verkoop aan de retail

Kwetters levert eieren aan grote supermarktketens in Nederland, Duitsland en België. Samen met onze legpluimveehouders selecteren we de beste A-kwaliteit eieren. Deze leveren we in de gevraagde verpakking en met het door u gewenste design.

Eierverkoop aan de industrie

We leveren aan de ei-verwerkende industrie, ververijen en kokerijen. Samen met onze legpluimveehouders zorgen we dat uw bestelling voldoet een de specifieke eisen voor verdere verwerking van de eieren. Goede tracebility!

Afdeling Verkoop

Ben u een bedrijf in de ei-verwerkende industrie of de retail en wilt u onze eieren afnemen?