Diervriendelijke en duurzame producten

Steeds meer consumenten kiezen bewust voor diervriendelijke en duurzame producten. Dat geldt dus ook voor eieren en ei-producten. Kwetters levert daarom uitsluitend scharreleieren, vrije-uitloopeieren en biologische eieren. Al onze kippen worden gehouden volgens de diervriendelijkheidsrichtlijnen. Ze hebben veel bewegingsvrijheid en krijgen gezonde voeding. We leveren op plastic trays, die we hergebruiken. Elk ei dat we verkopen is traceerbaar, tot aan de stal.

Marktontwikkelingen

We spelen tijdig in op trends. Op basis van actuele data houden we de marktontwikkelingen in de gaten. Zo voorspellen we zo nauwkeurig mogelijk wat de komende jaren de marktvraag wordt. Op basis daarvan maken we keuzes in ons productassortiment. Zo blijven we voorop lopen in kwaliteit en betrouwbaarheid.

Gekleurde eieren

Onze gekleurde gekookte eieren zijn leuk voor Pasen! En voor alle andere dagen van het jaar dat er iets te vieren valt. We leveren de feesteieren in diverse kleuren en in een feestelijk, transparant doosje.

Meer informatie

Biologische eieren

Al onze kippen worden gehouden volgens de diervriendelijkheidsrichtlijnen. Ze hebben veel binnenruimte en overdag kunnen ze vrij buiten lopen.

Meer informatie

Vrije-uitloop eieren

Vrije-uitloopeieren voor retail en industrie. Kippen lopen vrij rond en kunnen naar buiten. Hierdoor vertonen ze hun natuurlijke gedrag.

Meer informatie

Scharreleieren

Scharreleieren in de kwaliteit die u nodig heeft. Onze kippen lopen vrij rond in de stal met veel daglicht. Overdag scharrelen ze in de wintertuin.

Meer informatie

Soorten eieren

Een ei is puur natuur, zit boordevol voedingsstoffen en heeft een laagcalorisch gehalte. En een ei is gewoon ook heel smakelijk.

Afdeling Verkoop

Zoekt u een eierleverancier die loyaal, vooruitstrevend en betrouwbaar is?

Een leverancier met focus op kwaliteit én innovatie? Laten we kennismaken.