De beste eieren van onze biologische kippen

Al onze kippen worden gehouden volgens de diervriendelijkheidsrichtlijnen. Ze kunnen vrij rondlopen en eten voeding van biologisch gecertificeerde voeding. Biologische kippen blijven vrij van antibiotica.

Vrij rondlopen in overdekte stal

De kippen hebben veel ruimte in de overdekte stal. Hier is veel natuurlijk daglicht. In de stal bevindt zich afleidingsmateriaal. De kippen kunnen slapen op zitstokken, zoals ze van nature ook doen. Ze leggen hun eieren in alle rust in nesthokken. Al onze biologische stallen zijn KAT-gecertificeerd. Dit houdt in dat alle biologische stallen van Kwetters een Wintertuin hebben.

Vrije uitloop met schuilplaatsen

Overdag kunnen de hennen vrij buiten lopen in een omheind stuk land. Kippen zijn van nature prooidieren. Daarom is de uitloop voorzien van schuilplaatsen. Dit zorgt voor een stimulerende en veilige omgeving waarin de kippen zich op hun natuurlijke manier gedragen.

Afdeling Verkoop

Vragen over onze eieren?
Neem dan contact op met afdeling Verkoop.

Gekleurde eieren

Onze gekleurde gekookte eieren zijn leuk voor Pasen! En voor alle andere dagen van het jaar dat er iets te vieren valt. We leveren de feesteieren in diverse kleuren en in een feestelijk, transparant doosje.

Meer informatie

Biologische eieren

Al onze kippen worden gehouden volgens de diervriendelijkheidsrichtlijnen. Ze hebben veel binnenruimte en overdag kunnen ze vrij buiten lopen.

Meer informatie

Vrije-uitloop eieren

Vrije-uitloopeieren voor retail en industrie. Kippen lopen vrij rond en kunnen naar buiten. Hierdoor vertonen ze hun natuurlijke gedrag.

Meer informatie

Scharreleieren

Scharreleieren in de kwaliteit die u nodig heeft. Onze kippen lopen vrij rond in de stal met veel daglicht. Overdag scharrelen ze in de wintertuin.

Meer informatie

Soorten eieren

Een ei is puur natuur, zit boordevol voedingsstoffen en heeft een laagcalorisch gehalte. En een ei is gewoon ook heel smakelijk.