Nieuwe samenwerkingen

Dankzij onze samenwerking met pluimveehouders zorgen we voor een vaste aanvoer van kwaliteit eieren die voldoen aan kwaliteitskeurmerken als KAT, IKB, Beter leven en zonder kuikendoden. Wij verzamelen data op onze eigen legpluimveebedrijven. Deze data gebruiken we om onze pluimveehouders (contractboeren) te ondersteunen. De komende jaren voegen we graag nog meer boerderijen aan ons bedrijf toe. En sluiten we samenwerking met nog meer legpluimveebedrijven. Zo kunnen we maximaal flexibel blijven inspelen op de vraag in de markt.

Samen voor de klant


Kwetters is de verbindende schakel tussen retailers, ei-verwerkende industrie en de pluimveehouders. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de hele keten te verbinden. Dat begint met een goede samenwerking met de pluimveehouders. Een samenwerking die is gebaseerd op onderling vertrouwen en een gedeelde visie op kwaliteit en klantgerichtheid.

Het gouden ei bij onze boeren

We ondersteunen de pluimveehouders van A tot Z. Dat doen we mede op basis van de data die we verzamelen bij onze eigen legpluimveebedrijven. Op basis van deze data begeleiden en ondersteunen we de pluimveehouders. We geven persoonlijk advies over diervoeding, diervriendelijke keurmerken, kwaliteitsproeven en wet- en regelgeving. Zo kunnen de bedrijven zich volledig richten op hun passie: de kip. Want een gezonde kip legt een gouden ei.

Wij doen elke dag ons best om een goed product te produceren, daarom vinden wij het belangrijk om een betrouwbare en stabiele afnemer te hebben. Kwetters is dit al jaren lang.
Pluimveehouder Martin Dekker
Geesteren
Better by Nature Graan bundel

Better by nature Een slogan die we waarmaken

Kwetters is één van de grootste eierleveranciers van Europa. Van nature een familiebedrijf, dat langdurige samenwerkingen heeft met pluimveehouders. Met drie pakstations – in Veen, Ede en Sülzetal (D) – en circa 300 medewerkers controleren we het volledige proces. Van productie tot levering aan onze afnemers: retail-organisaties en de ei-verwerkende industrie in Nederland, Duitsland en België. We zijn gefocust op kwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid. We streven naar een duurzame productie van eieren. Better by Nature.

Afdeling inkoop

Vragen over het inkoopproces bij Kwetters?
Neem dan contact met ons op.