Diervriendelijke en duurzame producten

Steeds meer consumenten vragen om diervriendelijke en duurzame producten. Kwetters legt zich volledig toe op scharreleieren, vrije-uitloopeieren en biologische eieren. Onze kwartels kunnen, net als de vrije-uitloopkippen, ook buiten rondlopen. Onze kippen hebben de ruimte en krijgen goede, gezonde voeding. Deze voeding is gemaakt van grondstoffen zonder genetische manipulatie. Onze kippen worden gehouden volgens de diervriendelijkheidsrichtlijnen. Ze hebben veel leefruimte. We kunnen ook voldoen aan de toenemende vraag naar witte eieren. We verkopen ook ‘zonder kuikendoden’.

Diverse verpakkingen

We leveren in de gevraagde verpakking. Meestal doosjes voor 6, 10, 12 of 15 eieren. Dit zijn voornamelijk milieuvriendelijk molded fiber (pulp) doosjes in diverse kleuren en varianten. Als u wilt leveren we in transparante kunststof eierdoosjes. Deze verpakking wordt gemaakt van gerecyclede PET-flessen of rPET. We verpakken voornamelijk huismerken. Elk ei dat we verkopen is traceerbaar, tot aan de stal. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van verpakkingen. Wij kunnen u hierin ondersteunen, zodat uw verpakkingen voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Marktontwikkelingen

We spelen tijdig in op trends. Op basis van actuele data houden we de marktontwikkelingen in de gaten. Zo voorspellen we zo nauwkeurig mogelijk wat de komende jaren de marktvraag wordt. Op basis daarvan maken we keuzes in ons productassortiment. Zo blijven we voorop lopen in kwaliteit en betrouwbaarheid.

Gekleurde eieren

Onze gekleurde gekookte eieren zijn leuk voor Pasen! En voor alle andere dagen van het jaar dat er iets te vieren valt. We leveren de feesteieren in diverse kleuren en in een feestelijk, transparant doosje.

Meer informatie

Biologische eieren

Al onze kippen worden gehouden volgens de diervriendelijkheidsrichtlijnen. Ze hebben veel binnenruimte en overdag kunnen ze vrij buiten lopen.

Meer informatie

Vrije-uitloop eieren

Vrije-uitloopeieren voor retail en industrie. Kippen lopen vrij rond en kunnen naar buiten. Hierdoor vertonen ze hun natuurlijke gedrag.

Meer informatie

Scharreleieren

Scharreleieren in de kwaliteit die u nodig heeft. Onze kippen lopen vrij rond in de stal met veel daglicht. Overdag scharrelen ze in de wintertuin.

Meer informatie

Soorten eieren

Een ei is puur natuur, zit boordevol voedingsstoffen en heeft een laagcalorisch gehalte. En een ei is gewoon ook heel smakelijk.

Afdeling Verkoop

Zoekt u een eierleverancier die loyaal, vooruitstrevend en betrouwbaar is?

Een leverancier met focus op kwaliteit én innovatie? Laten we kennismaken.