Efficiënt, geautomatiseerd proces

We hebben drie pakstations: in Veen (gemeente Altena in Noord-Brabant), Ede en Sülzetal (Duitsland). Van hieruit gaan wekelijks circa 30 miljoen eieren naar onze afnemers in Nederland, Duitsland, België en zelfs daarbuiten.

De beste sorteermachines

In elk pakstation werken we met de meest geavanceerde sorteermachines op de markt. Deze machines onderwerpen elk ei aan een controle. We checken op eventuele breuken, de sterkte van het ei en de aanwezigheid van vuil. Met onze sorteermachines leiden we elk ei in goede banen.

Elke soort verpakking

Ook het verpakken is een volledig geautomatiseerd proces in onze pakstations. We leveren de eieren in de verpakking die u nodig heeft: in doosjes of trays. Meestal zijn de verpakkingen gemaakt van milieuvriendelijk molded fiber (pulp). Maar als u wilt, leveren we transparante kunststof verpakkingen. We leveren verpakking dat is geproduceerd van 100% recyclebaar materiaal.

Moba werkt samen om het sorteerproces te verbeteren. Dat doen wij al jaren met Kwetters.
Producent sorteer-, verpakkings- en verwerkingsmachines
Meer dan 75 jaar leverancier

Transport door lokale transporteurs

Voor het ophalen van de eieren werken we met eigen chauffeurs en eigen vrachtwagens. Het transport vanaf ons pakstation naar uw locatie gebeurt door transporteurs waarmee we nauw samenwerken.

Interesse in samenwerking?

Wilt u als pluimveehouder samenwerken met Kwetters? Of zoekt u een loyale, betrouwbare en vooruitstrevende leverancier? Ontdek wie we zijn en hoe we werken: